Reinders
Nieuws

Reinders

Julie en Marie Reinders zijn een aantal jaar geleden een eigen kledingmerk gestart en deze is snel in populariteit gestegen. In deze blog leg ik uit waar zij bekend om staan en hoe hun merk succesvol is geworden.

Vier jaar geleden zijn de tweelingzusjes begonnen met het kledingmerk ‘Reinders’. Eigenlijk was dit niet hun eerste ervaring met de mode wereld, want al vanaf 6 jarige leeftijd hebben zij deze industrie kunnen leren kennen door hun modellenwerk. Welk merk wilt er immers niet twee bloedmooie modellen gebruiken die er exact hetzelfde uitzien. Het was dan ook te verwachte dat deze dames hun naam zouden verbinden aan de modewereld. En ook tegenwoordig poseren zij graag nog voor hun eigen kledingmerk of voor de Instagram pagina’s waar zij al vele volgers op hebben verkregen. Ze zijn misschien iets makkelijker te onderscheiden, maar de gelijkenis blijft natuurlijk enorm sterk.

Hun kledingmerk staat bekend om de oversized kleding, als tegengewicht voor de heersende slim fit trend. Daarnaast staan het merk ook bekend om zijn knit-producten. Zo is de knit twin set een unieke creatie in hun collectie. Ze richten zich vooral op de jongeren en hebben hun merk groot gemaakt door middel van social media en blogs. Zo hebben zij ook al een aantal grote namen mogen kleding, zoals Hailey Baldwin, Romee Strijd, Bella Hadid en Candice Swanepoel. Het merk is onder de Angels van Victoria Secret dus al erg populair. Kim Kardashian hebben zij nog niet gekleed en zij staat zodoende nog op de bucket list van de tweeling.

Hun succes

Het knappe is dat deze meiden ondanks dit succes toch lekker nuchter zijn gebleven. Waarschijnlijk hebben zij hun succes hier ook mede aan te danken naast de recht door zee meningen en de ervaring in de modewereld. Naast het harde werk voor hun merk houden ze er natuurlijk ook van om tijd met de familie te besteden. Of lekker op het strand uit te rusten. Maar ook de dosis vertrouwen zal hebben geholpen. Ze wisten namelijk al van de start af aan dat het merk een succes zou worden. Overigens lijkt het ondernemerssucces wel in het bloed te zitten. Hun oudere zus heeft namelijk ook een eigen bedrijf, namelijk een cateringbedrijf. Lekker voedsel is namelijk één van die dingen die alle drie de zussen belangrijk vinden. Dit was ook een van de redenen dat de tweeling de modewereld als ontwerper in zijn gegaan en hun rol als model achter zich hebben gelaten.