Vrije tijd

Welkom op de pagina Vrije tijd! Hierop zal ik als vanzelfsprekend Blogs met tips en informatie plaatsen over vrije tijd. Ik denk dat iedereen houdt van vrije tijd omdat je hierin lekker kunt doen wat je wilt. Een manier waarop ik mijn vrije tijd besteed is bijvoorbeeld door hier Blogs te plaatsen en de site te onderhouden. Maar wat ik schrijf in die Blogs, dat is echt wat ik leuk vind om te doen. Zo kun je immers pas Blogs schrijven over onderwerpen als je zelf dingen hebt meegemaakt, anders gaat het natuurlijk een beetje lastig. Vaak is de verhouding 1 dag in de week schrijven en de andere 6 dagen dingen beleven. Een mooie verdeling vind ik zelf!

Zelf heb ik best wel een sterke mening over besteding van je vrije tijd. Zo vind ik dat je deze vooral nuttig moet gebruiken. Natuurlijk kun je in je vrije tijd lekker ontspannen, maar dan wel met een bepaald doel erachter. Begrijp mij niet verkeerd, het is prima af en toe lekker niks te doen. Maar zelf merk ik dat ik meer energie krijg van dingen ondernemen en lekker bezig zijn dan wanneer ik de hele dag op de bank lig. Zo ga ik op zoek naar leuke uitjes, lezingen, musea, masterclasses of cursussen. Hier leer ik namelijk ontzettend veel op het gebied van zaken doen en dit kan ik in de rest van mijn week vaak weer goed toepassen! Zo ben ik bijvoorbeeld een naar een cursus over productiviteit geweest. Hier heb ik geleerd hoe ik mijn dagelijkse bezigheden beter kan ordenen waardoor ik uiteindelijk juist meer tijd over hield voor leuke dingen.

Investeer in jezelf, dat is wat ik jullie zou willen meegeven. Af en toe rustig aan en lekker uitrusten is natuurlijk prima, maar zorg dat je de overige tijd zinvol invult. Je zult merken dat je hier ontzettend veel profijt uit kunt halen! Een goede stap die je nu al uitvoert is natuurlijk het lezen van deze site!

Kijk hier eens rustig rond en laat mij weten wat je ervan vindt! Daar leer ik zelf namelijk ook weer van! Mocht er iets zijn waarvan jij vindt dat het anders kan of heb je nog een toevoeging die waardevol voor deze site kan zijn hoor ik dit natuurlijk graag!