Partners

Als succesvolle ondernemer is het van belang een sterk en groot netwerk te hebben! Hier kun je veel profijt uit halen bij aankomende deals en onderhandelingen! Omdat ik graag open sta voor ideeën en mogelijkheden heb ik zelf dan ook een groot netwerk opgebouwd! Om eens wat voor deze mensen en bedrijven terug te kunnen doen zal ik hieronder kort vertellen met wie ik samenwerk en wat zij doen!

Zo is het belangrijk om voordat je ook met iets begint om fit te zijn en er goed uit te zien. Daarom ga ik altijd op de fiets naar werk met een fiets gekocht bij fietsenwinkel zwolle. Zelf ben ik gek op Gents herenmode online omdat ik op deze manier elke dag opnieuw netjes gekleed de deur uit kan! Erg belangrijk voor besprekingen met klanten bijvoorbeeld. De ruimte die ik hiervoor huur is deze Trainingslocatie. Ook ben ik wel eens bij AnnaHaen – Vergaderen geweest. Leuke en fijne vergaderplek! Vind je het belangrijk om goed voor de dag te komen bij een belangrijke vergadering? Bekijk dan hier eens deze professionele laptoptassen.

Met mijn bedrijf die ik aan het opzetten ben maak ik gebruik van deze Online werkplek. Deze heb ik geïnstalleerd nadat ik door Scrolla.nl een website heb laten maken. Erg handig! Laatst nog een leuke lezing gehad van een Augmented reality spreker. Erna kwam iemand vertellen over Narrowcasting, interessante techniek!

Wanneer ik aan het einde van de dag op bed plof en nog even tv wil kijken, is dit mogelijk door mijn TV plafondbeugel. Al ga ik in de zomer liever buiten zitten tot laat met mijn Ofyr BBQ, zo krijg je het nooit koud!