Over mij

Zoals ik al zei op de Home page  ben ik dus Peter, 32 jaar oud en werkzaam in de bankensector. Ik vind het leuk om deze site op te bouwen en te onderhouden voor jullie. Het publiek of mijn doelgroep die ik probeer te bereiken zijn actieve ondernemende mensen. (Of mensen die dit willen worden) Ik hoop met deze site dan ook mensen te stimuleren erop uit te gaan, dingen te ondernemen en mensen te stimuleren meer uit hun tijd te halen. Hiermee bedoel ik dus het nuttig omgaan met de vaak weinige overige tijd die een volwassene heeft. Zelf heb ik aangeleerd zo nu en dan eens goed te analyseren waar ik mee bezig ben om hier zo mogelijk verbeteringen in aan te brengen. Denk aan mijn indeling van een nieuwe week. Zo heb ik wel eens de neiging deze veel te vol te plannen waardoor ik steeds achter de feiten aan moet rennen. Door hier regelmatig bij stil te staan heb ik geleerd anders naar mijn bezigheden te kijken. Zo besteed ik mijn tijd nu een stuk nuttiger en haal ik meer plezier uit de dingen die ik doe.

Ik ben van mening dat ik met deze Site een doelgroep weet te bereiken, maar hier ook de juiste informatie aan kan leveren. Dit kan ik door mijn ervaring in de wereld van het ondernemen en zaken doen. Zonder deze kennis denk ik dat ik heel anders tegen bepaalde zaken aan zou kijken. Zo ben ik bekend met meerdere (lastige) facetten in deze wereld hetgeen mij de mogelijkheid geeft jullie beter te kunnen informeren en amuseren.

Verder hoop ik dat jullie hier veel plezier maar vooral nuttige informatie uithalen. Zo probeer ik altijd de meest “trending” topics te behandelen omdat jullie hier het meest aan hebben. Zelf vind ik dit ook het leukst om te doen en uit te zoeken. Wanneer er iets is waarover je met mij contact op wilt nemen, dan kan dat door hier te klikken. Ik probeer zo snel mogelijk een mailtje te beantwoorden. Houd er echter rekening mee dat mijn antwoord even op zich kan laten wachten.