Herenondergoed
Nieuws

Wat trek je aan voor een belangrijke vergadering?

Je zou denken dat je ondergoed er niet toe doet als je een belangrijke vergadering hebt, maar niets is minder waar. Door goed passend dames- of herenondergoed te dragen tijdens een vergadering zorg je er al voor dat de basis goed zit. Want wat als je verder hartstikke mooi gekleed bent, maar je boxershorts zakken af of je bh prikt onder je oksel? Bloedirritant natuurlijk, en je kunt je dan alleen daar nog maar op concentreren. En dát is nu juist niet de bedoeling van zo’n belangrijke vergadering.

Ondergoed en sokken zijn de basis

Waar je ook naartoe gaat, je wilt dat de basis goed is. Dus dat je sokken heel zijn en dat ze niet afzakken en dat je ondergoed niet knelt, afzakt of verfrommeld op plaatsen belandt waar je het niet wilt hebben. Dus zul je even moeten investeren in goede basiskledingstukken. Hier vallen hemden trouwens ook onder. Want niets zo vervelend als een hemd dat te kort is en dus een deel van je buik of rug bloot laat. Door goede basiskledingstukken aan te schaffen zorg je er direct voor dat je bovenkleding ook lekkerder zit. En dus ook dat je meer zelfverzekerd overkomt. Daar kun je alleen maar blij van worden, toch?
Herenondergoed

Goed ondergoed hoeft helemaal niet duur te zijn

Al ligt dat voor vrouwen misschien iets anders dan voor mannen. Voor mannen is ondergoed te kust en te keur te koop. Je kiest het merk waar je goede ervaringen mee hebt en je kunt weer een flinke tijd voort. Bij vrouwen is het toch anders. Zodra je iets afvalt of aankomt zit in ieder geval je BH niet meer lekker. Pas een BH dus altijd in de winkel of thuis wanneer je online gaat shoppen. Ga er niet zomaar van uit dat je maat jarenlang hetzelfde blijft.

En niet vergeten te wassen!

We maken graag grapjes over mannen die hun onderkleding te weinig wassen. Maar de trieste realiteit is dat het nog waar is ook. Mannen dragen een paar sokken vaak een paar dagen achter elkaar. En over hun ondergoed wil ik helemaal niet te veel nadenken. Door te zorgen dat je voldoende onderkleding op voorraad hebt, kun je gewoon iedere dag wisselen. Eén keer per week een flinke was met ondergoed en sokken (op een hogere temperatuur) zorgt ervoor dat je onderkleding heel lang mee kan gaan. En ook dat jij iedere keer weer fris voor de dag komt.