werkkleding
Nieuws

Nieuwe werkkleding voor het nieuwe jaar

Als vakman of –vrouw ben je het hele jaar druk met allerlei klussen. Zeker nu de economie weer is aangetrokken is er in de bouwsector volop werk te vinden. Het is natuurlijk super fijn om de klussen voor het uitzoeken te hebben, maar zo aan het einde van het jaar ben je vast aan vakantie toe. Nu de kerstdagen binnen een paar weken aanbreken moet je misschien nog een paar keer je werkkleding aantrekken voordat je kan genieten van de feestdagen. Na een jaar hard werken ben je vast ook toe aan een nieuwe werkgarderobe. Regel dit jaar nog je nieuwe werkkleding voor het nieuwe jaar.

Opgeleverde klussen van het afgelopen jaar

We zijn in december altijd bezig met allerlei lijstjes, zoals de top 2000 op de radio en de best bekeken programma’s van het afgelopen jaar. Voor vaklui is dit een mooi moment en terug te blikken op de projecten van het afgelopen jaar. De kans is groot dat je in je werkkleding flink wat mooie klussen hebt afgeleverd. Hier zitten vast een paar uitschieters tussen op het gebied van technische uitdaging en/of tot in detail perfect opgeleverde resultaten. Je mag absoluut trots zijn op wat je in je werkkleding allemaal hebt gedaan dit jaar.

Jezelf belonen met nieuwe werkkleding

Om goed voorbereid aan het nieuwe jaar te beginnen is dit een goed moment om kritisch naar je huidige werkoutfit te kijken. Om jezelf te belonen voor een jaar hard werken mag je je oude werkkleding in de afvalbak stoppen en een nieuwe outfit uitzoeken. Met mooie, professionele werkkleding kom je in 2019 goed voor de dag op je klussen. Je bent dus zowel goed gekleed als optimaal beschermd met een nieuwe werkoutfit en je kan er weer lange tijd mee vooruit.

Klaar voor klussen in 2019

Het gezegde “een goed begin is het halve werk” bestaat niet voor niets. Het nieuwe jaar begin jij extra goed met een set nieuwe werkkleding. Naast het feit dat je met een nieuwe outfit een professionele en keurige indruk maakt ben je ook nog eens optimaal beschermd in nieuwe werkkleding. Water, vuil en verhitting dringen niet door de stof van de kleding heen, dus je kan ongestoord aan de slag. Dit geeft je ongetwijfeld een hoop zelfvertrouwen. Hopelijk komen er in 2019 heel veel mooie projecten op je pad en kan je je nieuwe outfit volop dragen.