suikerspinmachine
Nieuws

Eigen suikerspinmachine om thuis te genieten van een suikerspin

Was jij ook dat enthousiaste kind dat op elke kermis stond te springen om een suikerspin? Ik was dat wel! Ik was zo’n fan van suikerspinnen dat ik toentertijd een suikerspinmachine voor sinterklaas had gevraagd. Helaas werd mijn wens niet vervuld, maar nu ik lekker op mezelf woon heb ik mijn kinderwens alsnog in vervulling laten gaan. Ik heb een suikerspinmachine gekocht om thuis heerlijk te genieten van een suikerspin. Zowel ik als mijn vrienden zijn echt gek op dit apparaat.

Een suikerspinmachine in je keuken

“Waar zet je dat ding in godsnaam neer?”,  vroeg mijn moeder zich af. Nou, gewoon in de keuken, zei ik terug. Waar anders?  De leuke retro suikerspinmachine die ik heb gekocht is veel kleiner dan degene die je op de kermis ziet en je kan deze prima kwijt op het aanrecht, keukentafel of desnoods in een keukenkastje. Maar ik vind de suikerspinmachine er veel te leuk uit zien om hem in een kastje weg te stoppen! Zo prijkt mijn suikerspinmachine mooi op het aanrecht. Zodat iedereen hem kan aanschouwen in al zijn glorie.

Leuk voor feestjes

“En wat moet je dan met zo’n ding?”, vroeg mijn moeder zich als tweede af. Feestjes geven! antwoordde ik enthousiast. Ik nodig regelmatig mijn vrienden bij mij thuis uit voor een feestje. Een verjaardagsfeestje, een housewarming, of gewoon zomaar een feestje. En bij elk feestje dat ik geef komt de suikerspinmachine tevoorschijn om iedereen te voorzien van een overheerlijke suikerspin. Kijk wel uit dat mensen nog nuchter zijn, anders kan het uitmondden in een suikerspin-gevecht en dat wordt een kleverige boel. Mijn suikerspinmachine wordt dus regelmatig gebruikt, waardoor ik nog meer tevreden ben over de aanschaf ervan. Zelfs mijn moeder is uiteindelijk overtuigd geraakt. Want toen mijn nichtje 4 jaar werd, vroeg mijn moeder toch of ze mijn suikerspinmachine mochten lenen voor haar kinderfeestje. Zo zie je maar weer, zelfs de grootste critici lopen uiteindelijk warm voor deze geweldige suikerspinmachine!

Online kopen

Waar koop je eigenlijk een suikerspinmachine? Dat wil je vast weten nu ik je overtuigd heb over het nu van dit geweldige apparaat. Nou gewoon online! Je hebt een hele leuke retro shop die dit verkoopt en je kan het gewoon thuis laten bezorgen. Als je zelf retro-fan bent, kan je meteen kijken voor andere leuke retro keukenapparaten. En als je zakjes suiker op zijn, kan je deze gewoon bijbestellen. Ik heb ze zelf in grootverpakkingen ingekocht, omdat ik nooit zonder suikerspin wil komen te zitten.