Beachvlag
Nieuws

Beachvlag voor de meest verkoelende reclame in de hitte

Een beachvlag kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Zeker in het warme weer van de laatste dagen is het ook wel erg wenselijk als de beachvlag iets verkoelends in zich heeft. En reken maar van yes: de beachvlag is je beste vriend in deze hitte.

Hitte maakt je slomer

Het is niet voor niets dat de officiële zomervakantie in de heetste periode van het jaar is. Het is namelijk zo dat je van hitte veel slomer wordt en minder energie hebt. Want het kost al zoveel energie om je lichaamstemperatuur een beetje te verlagen. Zeker met temperaturen rond de dertig graden… Een beachvlag kan helpen om je weer actiever te maken. Hoe? Daar komen we zo op.

Beachvlag bij ‘wat te doen’?

Nee, dat niet. Een beachvlag is nog niet zo bekend bij mensen dat het (h)erkend wordt als middel om hitte te bestrijden. Wat je wel moet doen als het (te) warm wordt, is het volgende:

  1. Drink voldoende. Minimaal 2 liter vocht per dag, drink ook als je geen dorst hebt. Bij voorkeur water, en vermijd alcohol!
  2. Vermijd inspanning. Zoals we al zeiden, kan een inspanning leveren alleen maar voor meer hitte in je lichaam zorgen. Vermijd inspanning vooral tussen 12 en 4 in de middag, dan is het ’t heetst.
  3. Blijf uit de hitte. Misschien een dooddoener, maar het is wel zo. Draag een hoed, zonnebril en lichte kleding om zoveel mogelijk in de schaduw te blijven.
  4. Zorg voor koelte. Je bent misschien geneigd om alle deuren en ramen open te zetten, maar het is juist beter om je af te schermen van de zon. Sluit daarom alle deuren, ramen (en het liefst ook gordijnen). Zo blijft de warmte buiten en de koelte binnen.
  5. Zorg voor elkaar. Ouderen en kinderen zijn nog kwetsbaarder voor warmte. Als je ziet dat iemand niet lekker wordt, geef ‘m water. Neem daarom ook altijd water (voor jezelf en anderen) mee!

Beachvlag een onconventionele oplossing

Een beachvlag kan voor meerdere doelen dienen. Het kan er natuurlijk voor zijn om reclame te maken voor je bedrijf, maar het kan ook verkoeling bieden. Twee vliegen in een klap. Je laat een beachvlag bedrukken met jouw logo en een pakkende slogan tegen de warmte (zoals bijvoorbeeld Coca Cola ook doet). Dat in combinatie met de wens in de schaduw te zitten, maakt jouw bedrijf onverwoestbaar. Mensen zitten in de schaduw van de beachvlag op het strand, en zien meteen jouw logo staan. Grote kans dat ze het gaan opzoeken en dankbaar zijn voor de schaduw, right?