horeca apparatuur
Nieuws

Goede horeca apparatuur vinden (drie handige tips!)

Vandaag op BusinessBV: de zoektocht naar horeca apparatuur. Voor menig horeca ondernemer of starter is dit een behoorlijke opgave. Goede voorbereiding is een echte must, voornamelijk vanwege de diversiteit in aanbod en kwaliteit. Daarom is het zowel voor de restauranteigenaar als de kroegbaas bijzonder belangrijk om zich goed in te lezen, alvorens over te gaan op de aankoop van horeca apparatuur. Maar ja, hoe veel tijd wil je als horecaondernemer besteden aan droge informatie lezen en offertes aanvragen? Of YouTube video’s bekijken over goede horeca apparatuur?

Daarom dachten we bij BusinessBV: daar kunnen we bij helpen. In het blog van vandaag kun je een aantal praktische tips vinden – perfect voor elke (startende) horecaondernemer!

Tip nummer één: neem een kijkje in de (online) keuken!

Vandaag de dag kun je alles online vinden, of je nu particulier of ondernemer bent. Dus waarom begin je de zoektocht naar goede horeca apparatuur niet simpelweg online? Er zijn bergen aan leuke artikelen te vinden. Zowel van webshops en groothandels zelf, als van ervaren koks en mede-ondernemers. Daar valt veel van te leren. Andermans ervaringen met bepaalde merken, of bepaalde apparaten, kunnen jou waardevolle informatie verschaffen. Door je daarmee in te lezen kun je veelgemaakte beginnersfouten voorkomen. Altijd handig!

Tip nummer twee: een complete keukeninrichting

Naast een paar fornuizen, een gootsteen en een aantal koelcellen, heb je als horecaondernemer natuurlijk een groot aantal andere benodigdheden. Onze tweede tip is daarom: probeer zo veel mogelijk horeca apparatuur af te nemen bij één horeca groothandel. Zo maak je je start als restauranteigenaar niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk goedkoper. Individuele onderdelen van jouw droomkeuken vinden kost veel tijd – en een hoop heen en weer rijden. Alles in één keer aanschaffen heeft dus zo zijn voordelen. Maar ook wanneer je ervoor kiest om je horeca apparatuur online te bestellen, is het verstandig om een zo groot mogelijke bestelling bij één groothandel te plaatsen. Dat scheelt in bezorgkosten en legt een goede fundering voor een lange termijn samenwerking met de horeca groothandel.

Tip nummer drie: horeca apparatuur voor de toekomst

Een lange termijn samenwerking met een groothandel heeft zo zijn voordelen. Hoe langer jouw restaurant, grootkeuken, grand café of andere onderneming bestaat, hoe meer apparatuur je aan zal moeten schaffen. Niet omdat dat per definitie nodig is: maar omdat je ondernemer bent. Het is daarom belangrijk om er rekening mee te houden dat de keuken apparatuur die je aanschaft future-proof is. Zo kom je niet voor nare verrassingen en onverwachte kosten te staan. Maar kun je heerlijk blijven ondernemen – en je groeiambities realiseren door te investeren!

En daar zijn we bij BusinessBV uiteraard groot fan van. Hopelijk heb je wat aan deze tips. Succes met ondernemen!