kantoor
Nieuws

Altijd alles voor op kantoor

Als je een bedrijf hebt en een pand in gebruik hebt om te werken komen er een hoop dingen bij kijken. Zoals je voor in huis ook regelmatig van alles en nog wat moet kopen, geldt dat ook voor kantoorspullen. Sommige spullen heb je als bedrijf gewoon nodig om werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Vooral als je net bent begonnen is het soms lastig om na te gaan wat je moet hebben. Om er voor te zorgen dat je tijdens het inkopen doen geen dingen zal vergeten, hebben we in deze blog een aantal belangrijke kantoorbenodigdheden op een rij gezet. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt om goed aan het werk te kunnen gaan.

Papier en printerbenodigdheden

Bij veel bedrijven (lees gerust allemaal) heb je sowieso papier nodig. Of dat nu is voor de printer of om even op te schrijven, papier is onmisbaar op kantoor. Zoals ik net al noemde heb je het nodig voor de printer. Stel je hebt een epson xp 235 printer dan moet je er wel voor zorgen dat je ook epson xp 235 cartridge hebt. Zonder papier en cartridge kun je belangrijke documenten namelijk niet uitprinten of scannen. Dit hoort dan ook aan de top van elk lijstje.

perforators en nietjes

Het lijkt erg onbelangrijk en niet echt interessant, maar je hebt deze dingen wel echt nodig op kantoor. Zonder nietjes, perforators (en paperclips)kun je alle papieren niet bij elkaar houden en verlies je snel het overzicht. Ook deze kleine dingen zijn dus niet te vergeten op je lijstje. Hetzelfde geldt voor pennen, want ook die verdwijnen altijd op mysterieuze wijze van de werkvloer. Je blijft ze maar kopen omdat ze steeds opraken en wel echt onmisbaar zijn. Houdt altijd goed bij hoe snel je door deze kleine benodigdheden heengaat. Zo ben je nooit te laat met het inkopen van een nieuwe voorraad.

Kabels

Dit klinkt misschien nog wel het vreemdst van alles, maar kabels om laptops, schermen en dergelijke aan te sluiten zijn een absolute must. Zonder dit kun je geen presentaties geven,  niet met twee schermen werken en niet eens documenten overzetten. Zowel vga kabels als hdmi en usb kabels zijn erg belangrijk voor op kantoor. Dit waren volgens ons de meest belangrijke benodigdheden voor op kantoor die men nog weleens vergeet. Als je dit op je standaard lijst voor inkopen plaatst, zal je niet zonder komen te zitten. Over het uitprinten van documenten en het bij elkaar houden van documenten heeft men bij jou op kantoor geen last.