fotograaf
Nieuws

Dé camera voor een roadtrip: de Nikon D850

Wanneer je een roadtrip gaat maken, wil je genieten van ieder moment. En niet bij iedere foto een aantekening moeten maken van waar en wanneer de foto genomen is. De Nikon D850 is dan de ideale camera voor jou. De Nikon D850 kun je namelijk zo instellen dat deze de lengte- en breedtegraden voor je bij iedere foto plaatst. Gewoon door een appje te installeren op je telefoon. Daarbij is de Nikon D850 ook nog eens vriendelijk in gebruik én… je kunt de Nikon D850 op stil zetten. Zo stoor je minder als je foto’s maakt tijdens officiële momenten als een speech of een trouwerij.

De scherpste foto’s maak je met de Nikon D850

Op sommige momenten is het uitermate belangrijk dat de foto’s die je maakt van hoge kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een doop of een belangrijke verjaardag. Maar ook tijdens een roadtrip is het belangrijk. Je kunt immers niet even terug rijden. Om er zeker van te zijn dat er altijd een scherpe foto tussen zit, maak je vaak meerdere foto’s achter elkaar. Wanneer je de Nikon D850 gebruikt, is dat meerdere foto’s per seconde maken een unieke ervaring. Want met wat speciale accessoires maak je tot wel 9 foto’s per seconde. Als daar geen scherpe foto tussen zit, dan weet ik het ook niet meer.

Ontzettend veel foto’s op één accu met de Nikon D850

Het is altijd ontzettend vervelend als net op een belangrijk moment je geheugenkaart vol blijkt te zijn. Of je accu leeg. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om altijd meerdere accu’s mee te nemen, maar het wisselen kost ook tijd. Wanneer je een speciale, los te bestellen accu bij de Nikon D850 aanschaft, kun je tot wel 5100 foto’s maken op één accu. Zo kom je de dag wel door.

De Nikon D850 heeft veel accessoires

De Nikon D850 is op zich al heel compleet, maar dat kan altijd nog beter. Je kunt bij deze camera heel veel accessoires aanschaffen die het fotograferen nog beter, gemakkelijker en fijner maken. Zo kun je dus kiezen uit verschillende accu’s, verschillende geheugenkaarten, een tas, een batterygrip, noem maar op. Als je slim bent, dan kijk je op de site even onder het kopje “voordeelsets”. Je ziet dan dat je, door accessoires te combineren met deze camera de meeste extra’s kunt aanschaffen voor de laagste prijs. De korting op de accessoires kan oplopen tot wel 16%. Dat is de moeite!