mistgenerator
Nieuws

De ultieme beveiliging met een mistgenerator

Bent u in het bezit van een alarmsysteem en heeft u deze geïnstalleerd in uw huis? Dan is het een verstandig idee om een mistgenerator te overwegen. Dit apparaat is niet de inbraak, maar de doorbraak op het gebied van inbraakbeveiliging. U bent gegarandeerd beveiligd tegen ongewenst bezoek in uw huis. Ik ben er enthousiast over geraakt, omdat ik helaas een slechte ervaring heb gehad met inbraken. De mistgenerator zorgde er echter voor dat mijn spullen veilig bleven. Daarom vertel ik hier in mijn blog op Businessbv.nl meer over dit apparaat en hoop ik dat ik nog meer mensen kan overhalen om ook een mistgenerator aan te schaffen voor hun bedrijf. Gezamenlijk maken we de dieven het erg lastig.

De beveiliging van een mistgenerator

Hoe het apparaat werkt wordt al een beetje verklapt in de naam. Een mistgenerator zorgt voor een flinke uitstoot aan mist in een ruimte. Als je de mistgenerator aansluit op een alarmsysteem is het best een simpel systeem. Op het moment dat een inbreker naar binnen loopt en het alarm afgaat, spuit de mistgenerator een lading mist uit. De mist is ondoordringbaar en het zicht is helemaal verdwenen. De schrikreactie die het oplevert zorgt ervoor dat de mist genoeg tijd heeft om de ruimte te vullen. Dit gebeurt al razendsnel. De inbreker heeft nog maar één optie, zo snel mogelijk het huis verlaten.

Een mistgenerator kent nog enkele voordelen. Het is namelijk erg makkelijk aan te sluiten op elk alarmsysteem. Deze systemen zitten vaak ingebouwd in een huis, waardoor het lastig is om een alarmsysteem mee te nemen bij een verhuizing. Een mistgenerator koppel je zo los en neem je weer mee naar een andere locatie. Dit maakt dat dit apparaat een erg goede investering is.

Een mistgenerator is niet schadelijk voor mens, dier en milieu

De dikke laag mist die de ruimte in komt lijkt alsof het een zooitje achter gaat laten. Dat is niet het geval. U hoeft helemaal niets schoon te maken of op te ruimen. De mist bestaat uit een substantie dat voor een groot deel waterdamp is, dit verdampt dus vanzelf. Naast het feit dat het geen extra opruimwerkzaamheden geeft, is de mist ook niet schadelijk voor mens, dier en milieu. Dit houdt in dat het inademen van de waterdamp prima kan. Ook huisdieren kunnen prima in de mist blijven zitten, al zullen ze waarschijnlijk wel erg schrikken. Zelfs eten kunt u op tafel laten staan en gewoon weer gebruiken. U merkt er helemaal niets van. Dit is goedgekeurd door de Europese Unie.