Business bv.nl

Kamado BBQ perfect voor bedrijfsbarbecue

Kamado BBQ

Het is weer die heerlijke tijd van het jaar. De zon schijnt en we barbecueën er met z’n allen op los. Daarnaast is het ook de periode voor de eerste bedrijfsuitjes van het jaar. Maar wat gaan jullie deze keer organiseren? Een boottocht, een etentjes of willen jullie nu totaal iets anders doen? Wat dacht je van een bedrijfsbarbecue met een ideale Kamado BBQ! De Kamado BBQ is het neusje van de zalm onder de barbecues. Perfect voor een bedrijfsbarbecue als uitje. Heerlijk groenten grillen en vleesjes bakken in het zonnetje onder het genot van een drankje. Wil je meer weten over de Kamado BBQ? Hier ontdek je alles wat je moet weten voor de perfecte bedrijfsbarbecue!

Elk moment barbecueën met de Kamado BBQ

Zijn jullie op werk ook allemaal zo dol op barbecueën? Dan is de Kamado BBQ echt een aanrader voor de volgende bedrijfsbarbecue. Vlees of groenten grillen op zo’n Kamado BBQ maakt buiten koken werkelijk tot een feest. Die ervaring moet iedereen een keer meemaken. Dankzij de bijzondere isolerende eigenschappen van deze barbecue kunnen jullie werkelijk alles erop bereiden. Zo is het mogelijk om een groot stuk vlees te slow cooken en de barbecue kan zelfs dienen als steenoven om heerlijke pizza’s te maken. Dankzij de veelzijdige toepassingen van de Kamado BBQ kunnen jullie voortaan op elk moment van het jaar een heerlijke bedrijfsbarbecue organiseren. Zomer, winter, herfst of lente – het is geen probleem meer met deze geweldige barbecue!

Heerlijk genieten en eten met elkaar

Het allerbelangrijkste van ieder bedrijfsuitje is dat alle werknemers zich kunnen ontspannen en kunnen genieten van het moment. Door een leuke bedrijfsbarbecue te organiseren kan werkelijke iedereen op zijn eigen manier heerlijk tot rust komen. Ben je niet zo’n sociaal beest? Dan kan je lekker aan tafel blijven zitten en smullen van het eten dat gegrild is op de Kamado BBQ. Ben jij altijd het zonnetje in huis? Help dan gezellig mee met het grillen en braden van de verschillende stukken vlees en groenten. Een bedrijfsbarbecue met de Kamado BBQ wordt het uitje zeker een succes!

Smaak beleven met de Kamado BBQ

De laatste reden om een bedrijfsbarbecue met zo’n prachtige barbecue te overwegen is de beleving en de smaak. Wat zo’n keramische barbecue kan doen met de smaak van het eten, is ongeëvenaard. Door te grillen, te braden of te slowcooken beleven jullie met elkaar de ultieme smaak van het barbecueën. Dat maakt de bedrijfsbarbecue ongetwijfeld een geweldig bedrijfsuitje!

Mobiele versie afsluiten